RI Benelux

Perspectives from Benelux

Blog Reputation Institute Netherlands

Een reactie plaatsen

Deze pagina is bedoeld voor blogs van of voor het Reputation Institute in Nederland. Zo houden we je op de hoogte van relevante ontwikkelingen rondom reputatie en reputatieonderzoek. We starten met een gast-blog van Claudia Goossen, Reputatiemanager bij Aegon Nederland, een gewaardeerde klant van het Reputation Institute. Veel leesplezier toegewenst.

Auteur: Reputation Institute NL

Reputation Institute is de toonaangevende organisatie gewijd aan het vergroten van kennis op het gebied van reputatie. Aan de hand van systematisch onderzoek helpt het Reputation Institute bedrijven bij het bouwen van strategieën en het maken van operationele beslissingen. Dit om stakeholders in lijn te brengen met zakelijke doelstellingen en het creëren van tastbare economische waarde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s